Samenwerkingen

Samenwerkingen

Ik houd van resultaat. Zolang ik het vertrouwen heb dat ik je verlichting, vooruitgang of herstel kan bieden, zal ik je kunnen behandelen. Als ik van mening ben, dat je beter af bent of aanvullende therapie hulpzaam zou kunnen zijn bij een andere therapeut, arts of specialist zal ik dat aangeven en bespreken met je. Graag werk ik met collega's in het vakgebied natuur- & reguliere geneeskunde die dezelfde visie als ik uitdragen: holistisch, resultaatgericht en de oorzaak bij de wortel aanpakken.

Massage

Marthe van Vloten

Saskia Diepstraten 

Maroushah

Voor de paarden & hondenbaasjes ook een tip!

Natuurgeneeskundig therapeut voor honden & paarden

Nicole van Rhee

Huidsspecialist

Maroushah

Yoga

Marthe van Vloten

 

Coach

Kiek Hoogendoorn

 

Bio adaptieve therapie (physiokey of medkey)

Nancy de Vos

Fysiotherapie

Altena Fysio+ 

Kinesiologie

Altena Fysio+ - Erwin Verbruggen 

Martin Koeman

 

Kanker en natuurgeneeskunde

In het geval van kanker verwijs ik altijd door naar het genootschap van orthomoleculair werkende oncologen. Dit zijn artsen die in combinatie met de reguliere medicatie een passend orthomoleculair behandelplan kunnen bieden. 

NGOO landelijk

Henk Fransen

Henk Fransen deed als arts 25 jaar research naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. Zijn werk is te vinden op zijn website Genezend Vermogen, boeken en op zijn youtube kanaal.

Na een kankerbehandeling kun je in mijn praktijk terecht om je weerstand weer op te bouwen en je energie te versterken.

Tips voor vrouwen

Tips voor vrouwen

Alternatieve borstscreening met behulp van thermografie

5 stappenplan van Mothers in Motion biedt een totaalpakket van pré- en postnatale sportprogramma’s, fysiotherapie, begeleiding en voorbereidende workshops om aankomende moeders ‘zonder kleerscheuren’ door zwangerschap en bevalling te helpen en snel en verantwoord te herstellen.

Menstruatie

wasbaar bamboe ondergoed met uniek kruis in plaats van reguliere inlegkruisjes bij vaginale afscheiding en/of lichte incontinentie.

wasbaar bamboe ondergoed met uniek kruis inclusief flinterdun lekdicht laagje bij vaginale afscheiding en/of lichte incontinentie.

wasbaar ondergoed bij lichte incontinentie

menstruatiecups en wasbaar maandverband

gifvrij maandverband en tampons

Maandverband en tampons bevatten over het algemeen chemicaliën, zoals chloor, dioxine en plastics! De vagina heeft een heel sterk absorptievermogen. Je huid is in staat om deze chemicaliën naar binnen te laten. Er is helemaal geen toezicht op de productie van maandverband, inlegkruisjes en tampons! De makers van maandverband en tampons kunnen hun gang gaan. Er is nog te weinig onderzoek gedaan naar de link tussen de chemicaliën in maandverband/tampons en allerlei vrouwenkwalen, van vaginale schimmelinfecties, blaasontsteking of andere kwalen. Maar misschien is deze link er wel…..

Natuurlijke anticonceptie methode

Voor volwassen vrouwen met een regelmatige menstruatie. 

Daysy (daysy heeft een intern algoritme dat meer dan 99% betrouwbaar is, technologie bestaat meer dan 30 jaar en is gebruiksvriendelijk)