Bloed- en laboratoriumonderzoek

Inzicht in je gezondheid met bloed, speeksel, darm, urine en DNA testen.

Ik werk samen met professionele laboratoria voor wetenschappelijke en complementaire onderzoeksresultaten waarmee je je gezondheid kunt optimaliseren.

Er zijn vele diverse opties mogelijk. In mijn praktijk werk ik voornamelijk met een: EMB bloedtest, darmonderzoek of hormoonprofiel. Kleine reguliere bloedonderzoeken als de vetzurenbalans of vitamine D gehalte is ook mogelijk. 

De bloedtesten kunnen direct bij het intakegesprek worden afgenomen of ik stuur ze per post naar je op en dan begeleid ik je online! Het darmonderzoek krijg je uiteraard opgestuurd en doe je zelf op de post! 

EMB

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) geeft inzicht in jouw algehele gezondheid met wel ruim 15 pagina’s aan informatie! Het inzichtelijk maken welke tekorten, of energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan jouw klachten. Een APK gezondheidscheck van jouw lichaam!

€ 199,-

Omega-3 vetzuren

In Nederland krijgen veel mensen te weinig omega-3 binnen en teveel aan omega-6. Voldoende omega-3 vetzuren is belangrijk voor de gezondheid van hart en vaten, de hersenen en een goede bloeddruk. Bevat jouw voeding echt alle stoffen die ervoor moeten zorgen dat je gezond blijft? De omega-3 vetzuren test laat zien of jouw lichaam voldoende essentiële vetzuren bevat. Het meet totaal 24 verschillende soorten vetzuren waaronder: DHA, EPA en ALA.

€ 79,-

Vitamine D

Vitamine D is een van de belangrijkste vitamines voor ons lichaam. Maar wist je dat het strikt genomen geen vitamine is? Een gezonde vitamine D waarde is belangrijk voor het immuunsysteem, sterken botten en spieren, hormoonhuishouding, het voorkomen van ziektes en nog veel meer. Met de vitamine D test wordt jouw vitamine D gehalte vastgesteld. Je komt direct te weten of je niveau op peil is, of dat er sprake is van een vitamine D tekort.

€ 35.-